Select your shipping country

AustriaBelarusBelgiumBulgariaCroatiaCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceGreenlandHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLithuaniaLuxembourgNetherlandsNorwayPolandRomaniaSlovakiaSloveniaSpainSwitzerlandUkraineUnited KingdomVatican City State (holy see)Åland
Vill du handla på den svenskspråkiga sidan? Välj land ovan och Klicka här.
Telefon bild +46243-202014        ✔ Low prices         2-4 days delivery      Over 300 flavours        Shipment all over Europe    

All White Portion -tupakattomat nikotiininuuskat


Tervetuloa tutustumaan tupakattomaan nuuskaan eli nikotiininuuskaan! Nikotiininuuska on uusin tuote, joka auttaa pääsemään eroon tupakasta ilman monia nuuskan haittoja. Cigge.com-sivustolla opit, mitä valkoinen nikotiininuuska on, kuinka sitä käytetään ja mitä se sisältää. Voit samalla tilata All White Portion -nikotiinipusseja, ja ne toimitetaan ovesi taakse vain 3-4 arkipäivässä.


Nikotiinipussit sopivat kaikille, jotka etsivät vaihtoehtoisia keinoja nikotiinintarpeeseen tai jotka haluavat nauttia nuuskan tapaisesta piristävästä vaikutuksesta, joka ei perinteisten nuuskien tavoin värjää hampaita. Nikotiininuuskasta on tehty monenlaisia makuvaihtoehtoja aina mintusta lakritsiin ja trooppisiin hedelmiin. Lisäksi kaikki sivustollamme myynnissä olevat All White Pouches -tuotteet ovat valittavana myös nikotiinittomina.


Mitä nikotiininuuska on?


Nikotiininuuska on uusi tuoteryhmä, joka on kehitetty auttamaan tupakanpolton lopettamisessa. Se on täysin tupakaton, mutta sen sisältämät nikotiinimäärät ovat riittäviä toimiakseen tupakan korvaajana. Tuotteita ei näin ollen voida rinnastaa tupakkatuotteisiin ja perinteiseen nuuskaan. Pussien annoskoko on huomattavasti pienempi, minkä ansiosta tuotteet eivät ole suussa yhtä näkyviä kuin nuuskapussit.


Nikotiinipussi ei valu tai värjää hampaita. Pussit kulkevat mukana kätevässä rasiassa, jossa ne ovat heti käytettävissä. Valkoiset pussit on valmistettu luonnonkuiduista. Ne sisältävät täyteaineen, nikotiinia ja makuaromin. Yleensä nikotiinipusseissa on noin 4–8 milligrammaa nikotiinia, mutta valittavana on myös vahvempia tuotteita, joiden nikotiinipitoisuus voi olla yltää aina 25 milligrammaan.


Nikotiinipussien ansiosta nuuskan tuoma tympeä tupakanmaku on jäänyt historiaan. Se on korvattu raikkaalla aromilla, joka toimii samalla tehokkaana suunraikastajana. Viime aikoina alan trendi onkin siirtynyt yhä enemmän kohti tupakattomia nikotiinipusseja. Moni tupakkayhtiö on tehostanut juuri tupakattomien tuotteiden kehitysprosessia ja tuonut markkinoille useita uutuustuotteita vastaamaan etenkin nuorten käyttäjien suurta kysyntää.

Millaisia ovat All White Portion -nikotiininuuskat


All White Portion -tuotteet ovat täysin valkoisia, yksittäispakattuja nuuskapusseja, joista voidaan valita valmistajan lisäksi myös makuvivahde ja nikotiinipitoisuus 1-25 milligramman välistä. Yhdessä rasiassa on 20 pussia, ja myynnissä on useita rasioita sisältäviä settejä. Tunnettuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Ace, General, LYFT, Nordic Spirit, on!, Shiro, Skruf, White Box ja Zyn.


Makuvivahdevaihtoehdot ovat yhtä lailla rikkaat. Valittavana on perinteisen mentolin ja mintun lisäksi esimerkiksi kahvin, lakritsin, marjan ja vaniljan makuiset pussit. Eri yritysten tuotteet ovat aina hieman eri makuisia, ja uusia makuja ilmestyy markkinoille koko ajan – kokeilemalla löydät omat suosikkisi! Tuotteita voidaan tilata myös pakkauksissa, jotka sisältävät useampia makuja.


Makujen rinnalla osa valmistajista on lisännyt pusseihin vitamiineja sekä kofeiinia, ja ne voivat olla samalla täysin nikotiinittomia. Tällaisista tuotteista käytetään myös nimitystä energiapussit, sillä niiden tarkoitus poikkeaa nikotiininkorvikkeista. Käyttötapa on kuitenkin aina sama kaikilla tuotteilla: pussi asetetaan ylähuulen alle, jossa sen annetaan vaikuttaa haluttu aika.

Miten nikotiinipusseja käytetään?


Tupakatonta nuuskaa voi käyttää kuka tahansa; se ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Nikotiinipussit ovat heti valmiita käytettäväksi, joten käyttäjän ei tarvitse liata käsiään, kuten irtonuuskan kanssa. Pussien koko ei vaihtele merkittävästi, kuten nuuskassa, vaan ne ovat yleensä pieniä ja kapeita. Tämän tarkoitus on helpottaa käyttökokemusta ja vähentää pussin näkyvyyttä.


Helpoin tapa asettaa pussi suuhun on nostaa hieman ylähuulta ja työntää nikotiinipussi ikenen ja huulen väliin. Sen jälkeen pussin annetaan vaikuttaa, ja nikotiinin annetaan imeytyä hiljalleen halutun ajan verran. Jokainen voi määritellä itselleen sopivan käyttöajan. Valkoiset pussit pysyvät valkoisina koko käytön ajan ja myös sen jälkeen.


Käytön jälkeen pussi pitää heittää roskiin. Koska kyseessä ei ole tupakkatuote, suuhun jää raikas ja miellyttävä maku. Käyttäjän ei myöskään tarvitse murehtia hampaidensa värimuutoksista, sillä valkoinen pussi suojaa hampaita kaikilta värjäämiltä. Ainoastaan voimakkaiden nikotiinituotteiden käytössä kannattaa olla varovainen ja tarkkailla etenkin alussa niiden tuomia sivuvaikutuksia.

Nikotiinipussien hyödyt ja haitat

Nikotiinipussien hyödyt

 

  • Terveellisempi kuin tupakkatuotteet, kuten normaali nuuska
  • Auttaa pääsemään eroon tupakanpoltosta ja tupakoinnin haitoista
  • Ostaminen on sallittua ympäri Eurooppaa


Nikotiinipussien haitat

 

  • Saatavuus on rajallista Suomessa
  • Voi ylläpitää nikotiiniriippuvuutta

Nikotiinipussit ja tupakoinnin lopettaminen


Nikotiinipussien parhaisiin puoliin kuuluu se, että pussien käyttö voi tukea tupakkatuotteista irtautumista. Tupakka sisältää kymmeniä ihmiskeholle vaarallisia kemikaaleja ja yhdistelmiä, ja usein tupakanpoltossa on kyse juurtuneesta riippuvuudesta. Tupakaton, mutta tupakan tavoin nikotiinitarpeen täyttävä sekä käyttötavaltaan täysin erilainen tuote on helppo ja nopea tapa aloittaa terveellisempi elämäntapa.


Tupakkatuotteista vieroittamisen aikana nikotiiniannoksen koko voidaan määritellä tarpeen mukaan ja vähentää sitä askel askeleelta pienempiin määriin. Nikotiininuuskan kotimaassa Ruotsissa on tehty aiheesta tutkimuksia, ja niiden mukaan tupakointi on vähentynyt erityisesti juuri Ruotsissa verrattuna muihin EU-maihin. Tuote tukee siis Suomenkin tavoitetta kohti savutonta maata, ja samalla päästään eroon tupakoinnin haitoista yhteiskunnalle.


Nikotiinipusseja valmistavan Swedish Matchin tekemän tutkimuksen mukaan jopa yhdeksän kymmenestä sen tuotteiden käyttäjistä on juuri entisiä tupakoitsijoita. Kuinka hyvin nikotiinipussit toimivat tupakankorvaajana, riippuu täysin yksilöstä. Joka tapauksessa monien hyötyjensä ansiosta se on vähemmän haitallinen vaihtoehto kuin normaali nuuska. Tämän ansiosta etenkin naiset ja nuoret aikuiset ovat löytäneet tupakattoman nikotiinipussin.

Nikotiinipussien laillisuus


Suomen lainsäädännössä nikotiinipussit ovat niin sanottuja väliinputoajatuotteita. Lain mukaan tupakkatuotteina pidetään sähkösavukkeiden nikotiininesteitä ja sellaisia tuotteita, jotka sisältävät itse tupakkatuotetta. Täten tupakaton nikotiininuuska on määritelty tupakanvastineeksi, jonka myyntiä ei rajoiteta yhtä paljon kuin tupakkatuotteita. Nikotiininsa ansiosta se on lisäksi määritelty Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean puolelta lääkevalmisteeksi.


Suomessa voidaan myydä alle 4 milligrammaa sisältäviä nikotiinituotteita, jos niitä käytetään itsehoitotarkoituksissa. Reseptillä on mahdollista ostaa suurempia nikotiinimääriä sisältäviä tuotteita. Mietojen pussien maahantuonti omaan käyttöön on sallittua. Laskelmien mukaan mietoja pusseja voidaan tuoda yhteensä 439 purkkia tai yhteensä 8 760 pussia vuodessa. Tällöin päivittäinen käyttö on määritelty 24 pussiin.


Nikotiinipussien suosio on vasta aluillaan, joten Suomen lainsäädäntö on tällä hetkellä aikaansa jäljessä. Lakimuutoksiin on kuitenkin vielä matkaa. Ruotsissa nikotiinipusseja voidaan myydä EU:lta saadulla erityisluvalla, ja myynti hoituukin helposti kaikkialle EU-maihin, toisin kuin nuuskaa, jonka myynti on täysin kielletty. Yhtä lailla tuotteiden ostaminen Ruotsista on täysin laillista.

Laadukkaita tuotteita suoraan valmistajalta


Verkkokaupassamme myynnissä olevat nikotiinipussit lähetetään asiakkaille suoraan valmistajan varastosta. Jokainen nikotiinituotteiden valmistaja teettää tuotteilleen omat tarkat laatutarkastuksensa, jonka läpäisseet päätyvät lopulta myyntiin. Nikotiininuuskan kehittämiseen on käytetty paljon aikaa ja rahaa, jotta siitä on pystytty kehittämään mahdollisimman hyvälaatuinen ja terveellinen vastine nuuskalle – käyttökokemuksen ollessa kuitenkin lähes samanlainen.


Nikotiininuuskaa suoraan kotiovelle ympäri Eurooppaa


Cigge.com pystyy toimittamaan nikotiinipusseja ongelmitta minne vain ympäri Eurooppaa, erityisesti EU-alueelle. Yleisimmin tilauksia on tullut Saksasta, Isosta-Britanniasta sekä eteläisestä Euroopasta. Saapunut tilaus käsitellään nopeasti, ja se saapuu postitse 3-4 arkipäivän sisällä. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut voidaan lähettää suoraan verkkokauppamme kautta asiakaspalveluun, joka vastaa niihin pikaisesti ja asiantuntevasti.

Tilaa All White Portion -nikotiinipussit Cigge Storesta


All White Portion -nikotiinipussien tilaaminen Sigge Storesta on helppoa ja turvallista. Cigge.com ja sen taustalla oleva yritys Eurobrands Distribution AB on aktiivinen tupakattomien tuotteiden kehityksen seuraaja – yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien. Verkkokaupan lisäksi sillä on kaksi kivijalkakauppaa Ruotsissa. Kaikki tuotteet lähetetäänkin sen toimipisteestä Börlangesta.

UKK

Onko nikotiinipussien käytössä ikärajaa?


Kyllä, Suomen lain mukaan käyttäjän pitää olla täysi-ikäinen eli vähintään 18-vuotias.

Onko nikotiini haitallista?


Nikotiini voi suurina annoksina aiheuttaa myrkytysoireita. Se aiheuttaa myös riippuvuutta.

Onko nikotiinipussien käyttäminen turvallista?


Kyllä on, nikotiinipussien käyttö on savuton ja terveellisempi vaihtoehto tupakoinnille.


Mitä eroa nikotiinipusseilla on nuuskaan?


Koon ja sisällön lisäksi nikotiinipussit ovat käytössä kuivemman tuntuisia verrattuna nuuskaan.


Onko lähettäminen maksullista?


Kyllä, lähetyskulut määritellään tilauksen yhteydessä riippuen tilauksen suuruudesta. Se näkyy kassasivulla.

Miten nikotiinipussit lähetetään?


Nikotiinipussirasiat lähetetään asiakkaille kirjepostina kotiovelle asti. Isommat tilaukset voidaan lähettää laatikkona.